Meny
Meny

Betaling og sikkerhet

Hos oss kan du betale med kredittkort, Klarna Faktura, Klarna Delbetaling eller Paypal.

VISA/Mastercard/Diners Club: Trygg kredittkortbetaling via BBS


Den anbefalte måten å betale hos Smykker.no er å bruke kredittkort, som er helt trygt og veldig sikkert. Vi bruker BBS til å ta seg av våre kredittkortbetalinger, BBS er Norges største aktør på dette området. Når du betaler med kredittkort blir betalingen registrert umiddelbart og vi kan sende deg varen med en gang du har bestilt. Når du bestiller vil beløpet kun bli reservert fra din konto, det blir ikke trukket før vi har fysisk sendt varen til deg.

NB: Hvis du har nettbank på ditt kredittkort er det mulig du må ha din nettbank-kalkulator tilgjengelig for å betale med kredittkort. Dette er et ekstra lag med sikkerhet som gjør det tryggere for deg som kjøper. Vi er dermed godkjent Verified by VISA og MasterCard Securecode.

Klarna

Vilkår for fakturabetaling

PayPal

PayPal er en av de største betalingsformidlerne på nettet, og selvsagt tilbyr vi også kundene våre som har en slik konto å bruke det.

Postoppkrav

I 2008 bestemte vi oss for å ikke lengre tilby postoppkrav som betalingsmåte. Grunnen er at det ble veldig mye ekstraarbeide på grunn av blant annet pakker som ikke ble hentet og store ekstrakostnader for oss grunnet det, noe som til slutt fører at varene blir dyrere for andre kunder.